Diari Més

Salou homenatja a 3 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei

Xavier Panisello, Mercedes Puértolas i Ramón Tibau han rebut un pin de plata per part de l'Ajuntament

Fotografia de família de l'acte, que ha tingut lloc al consistori.

Salou homenatja a 3 treballadors del consistori pels seus 25 anys de serveiAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres treballadors del consistori de Salou celebren el seu 25è aniversari formant part de la institució aquest 2017. L'Ajuntament ha organitzat un acte d'homenatge, aquest divendres, on l'alcalde Pere Granados ha lliurat el pin de plata als tres empleats.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat a Xavier Panisello, que va començar al consistori en el departament d’informàtica, i que a dia d’avui ocupa el càrrec de Tècnic de Sistemes; Mercedes Puértolas, que va començar al departament d'Urbana, després va passar al departament de Comptabilitat, lloc que ha mantingut fins a l’actualitat on ocupa el càrrec d’administrativa de la secció econòmica, comptable i pressupostària; i Ramón Tibau, que va començar a la institució com a primer cap de premsa de l’Ajuntament amb el primer alcalde de Salou, Esteve Ferran, i que actualment ocupa el càrrec de cap de Gabinet d’Alcaldia.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada, Jesús Barragán, i Antoni Brull, així com diversos caps de les diferents àrees. Aquest col·lectiu de funcionaris va incorporar-se a l'Ajuntament després que Salou aconseguís la Segregació, l’any 91.

tracking