Diari Més

Societat

L'alcalde de la Canonja rep una trentena de noves famílies que s'han beneficiat del xec nadó

El municipi ha lliurat més de 200 ajuts consistents en 150 euros per naixement o adopció en els darrers cinc anys

Imatge de la fotografia de família durant la recepció de les famílies beneficiades amb el xec nadó durant el darrer trimestre del 2016 i el primer del 2017.

L'alcalde de la Canonja rep una trentena de noves famílies que s'han beneficiat del xec nadóAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, acompanyat de diversos regidors del consistori, va oferir una recepció a una trentena de famílies beneficiàries dels ajuts a la natalitat i a l’adopció durant el darrer trimestre de 2016 i el primer del 2017. Aquest ajut, consistent en 150 euros per infant nascut o adoptat, ja fa cinc anys que es va posar en marxa i ha beneficiat a 207 famílies.

En la recepció, celebrada el passat dissabte al Castell de Masricart, Muñoz va expressar la voluntat del consistori de seguir oferint aquest tipus d’ajut. «Per l’Ajuntament i el municipi és una satisfacció donar la benvinguda als nous canongins que seran el futur del nostre poble i pels quals hem de treballar per garantir-los la millor qualitat de vida possible», va expressar l’alcalde. La recepció va finalitzar amb una fotografia de família al pati del Castell de Masricart i un aperitiu per a tothom.

tracking