Diari Més

Societat

Els alumnes de 4t d'ESO dels instituts de la Conca es reuneixen en l'acte de clausura del projecte Genus

El projecte difon els valors de la igualtat i el respecte entre els adolescents de la comarca

Imatge dels alumnes de 4t d'ESO dels instituts de la Conca de Barberà que han participat al projecte Genus.

Els alumnes de 4t d'ESO dels instituts de la Conca es reuneixen en l'acte de clausura del projecte GenusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de 4t d’ESO dels Instituts de la Conca de Barberà han han assistit a la jornada de clausura del projecte Genus, una iniciativa que difon els valors d’igualtat i respecte entre els adolescents. En l’esdeveniment s’han visualitzat els treballs audiovisuals que han realitzat ells mateixos al llarg del curs. S’han presentat vuit treballs, un per classe, elaborats amb la voluntat de difondre els valors del respecte a la diferència i de la igualtat entre col·lectius, utilitzant la «publicitat de guerrilla» com a mètode d’expressió audiovisual.

La jornada s’ha tancat amb una xerrada de Miquel Missé, sociòleg i activista del moviment trans. Missé ha fet una breu descripció de la seva experiència personal com a persona transexual per després passar a fer una reflexió sobre la diversitat sexual i de gènere.

A l’acte hi ha participat Oriol Pallissó, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc i Magí Trullols, conseller comarcal de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Abans de tancar la jornada es va fer l’entrega de reconeixements i una foto grupal amb tot l’alumnat. El projecte Genus ha estat obra del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà junt a l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, que han impartit diversos tallers als cursos de 4t d’ESO de la comarca.

tracking