Diari Més

L'escola Sant Salvador rep a Ballesteros per mostrar-li el projecte musical 4 Cordes

Els alumnes del centre estan enllestint aquesta setmana la cantata Tra-la-là i el globus vermell

Els alumnes del centre en una fotografia de família durant la visita.

L'escola Sant Salvador rep Ballesteros per mostrar-li el projecte musical 4 CordesAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest dimecres l'Escola Sant Salvador per assistir a una de les sessions del projecte 4 Cordes, que introdueix l'aprenentatge del violí i el violoncel als infants de 3r de primària. A la visita també hi han assistit el conseller d'Educació, Francesc Roca, i la inspectora d'Ensenyament, Cinta Moriones.

El projecte 4 Cordes procura aportar eines i instruments de creixement personal i de l'entorn per mitjà de l'aprenentatge d'aquests instruments. La creació d'un conjunt instrumental a l'escola reforça positivament la imatge col·lectiva del grup i afavoreix la gestió d'un sentiment d'identitat, tot incrementant l'autoestima dels seus destinataris.

Els alumnes del centre estan enllestint aquesta setmana la cantata Tra-la-là i el globus vermell, que es representarà el proper dissabte 13 de maig al Teatre Tarragona.

El projecte 4 Cordes, que arriba enguany a 48 alumnes i l’any vinent s’ampliarà també a 4t de Primària, està desenvolupat per la cooperativa Musicop i compta amb el suport de l'AMPA del centre i Repsol.

tracking