Diari Més

Una cinquantena de cantaires van despertar els Dracs de Valls per Sant Jordi

Un any més, han col·laborat la Coral Infantil Cors Alegres, EspaiTrad, l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard i la Unió Anelles de la Flama (UAF)

Un moment de la cantada, que va tenir lloc a la plaça del Pati.

Una cinquantena de cantaires van despertar els Dracs de Valls per Sant JordiEspaiTrad

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com ja és tradició per Sant Jordi, a Valls es desperten els Dracs de la seva dormida hivernal perquè es preparin per la Festa Major de Sant Joan. La despertada va a càrrec de tots els nens i nenes de Valls que s'apleguen a la plaça del Pati per cantar les cançons, juntament amb aquells que des de l'escenari porten la veu cantant. Una vegada més, diferents escoles de música i entitats s'han posat d'acord per organitzar aquest acte, i aquest any s'han pogut escoltar les cançons de la mà de la Coral Infantil Cors Alegres, EspaiTrad i de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Nens i nenes de diferents edats acompanyats dels acordions, flabiol i percussió d'EspaiTrad, escola de música tradicional de Valls van cantar ben alegres per despertar els dracs, que aquest any han estat arreglats i pintats, i llueixen més bonics que mai.

L'acte també serveix a la vegada per donar valor a la feina que dia a dia es fa des de les diferents escoles de música ides dels Cors Alegres ipermet als cantaires veure que hi ha molts nens i nenesqueparticipen en activitats musicals a Valls.

tracking