Diari Més

Societat

Messer Ibérica dóna impressores a associacions i institucions socials del Camp de Tarragona

Entre els beneficiaris hi ha la Muntanyeta, el Casal d’Avis del Morell o Associacions de Veïns de diferents barris de Tarragona

La responsable de comunicación de La Muntanyeta, Alba Porta, ha sido una de las encargadas de recoger el material informático que Messer ha facilitado a la asociación.

Messer Ibérica dóna impressores a associacions i institucions socials del Camp de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mésser Ibérica ha realitzat diverses donacions de material informàtic, principalment impressores, per una bona causa. Els productes han estat lliurat a diferents associacions i institucions socials de l’entorn. Concretament s’han lliurat a les Associacions de Veïns dels barris de Riu Clar, Camp Clar, Bonavista, Sant Salvador i del Port de Tarragona, a més de a la Muntanyeta, el Club de Pensionistes Casa del Mar de Tarragona i al Casal dels Avis del Morell.

Aquests dispositius s’utilitzaran en activitats com cursos d’idiomes i d’informàtica o classes de repàs organitzades per les associacions. Amb aquesta acció solidària el fabricant de gasos industrials i medicinals Messer vol demostrar la seva implicació amb el territori.

tracking