Diari Més

Ana María García celebra el seu 100è aniversari a Cambrils

L'alcaldessa de Cambrils i el director territorial de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat han homenatjat l'àvia

Ana María García amb la seva filla María Luisa, les seves nétes, les besnétes i les rebesnétes, juntament amb Camí Mendoza i Francesc Tarragona.

Ana María García celebra el seu 100è aniversari a CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ana María García, que viu a Cambrils, ha celebrat els seus 100 anys rodejada de la seva extensa família. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el director territorial de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat, Francesc Tarragona, han visitat l'àvia centenària per felicitar-la pel seu centenari.L’alcaldessa li ha lliurat un ram de flors, i el director territorial li ha posat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el nom i l’any de naixement.

Ana María García va néixer a Alacant i va venir a Cambrils el 1961 per motius de la feina del seu marit, que va morir fa 43 anys. Va tenir dos fills i té 7 néts, 11 besnéts i dues rebesnétes. Actualment viu amb la seva filla i compta amb una extensa família que li va organitzar una festa d’aniversari.

tracking