Un total de 18 equips i unes 200 persones han participat a la competició

Fotografia de família de la final que van jugar els equips Can Martin i Ferrellar.

L'equip Ferrellar guanya la final de les 24 hores de futbol sala de la Festa MajorCedida

L’equip Ferrellar s'ha tornat a imposar a les 24 hores de futbol sala de Salou, un torneig que se celebra durant el primer cap de setmana de Festa Major i que enguany ja suma un total de 20 edicions. La final l’han jugat els equips Can Martin i Ferrellar, resultant guanyador el segon.

Fins a 18 equips i unes 200 persones han participat en aquesta edició de la competició. Durant l’entrega de trofeus, que va tenir lloc aquest diumenge, també es va reconèixer al màxim golejador, Sergio Valverde, amb 7 gols, així com al millor jugador de la final, Dani Somavilla.