Diari Més

Gastronomia

Una vintena de restauradors han assistit al Seminari de Creativitat Culinària del Baix Ebre

Les sessions s'han dedicat a innovar en la cuina elaborada amb producte de proximitat

Foto de grup dels restauradors professionals que han participat al Seminari de Creativitat Culinària del Baix Ebre.

Una vintena de restauradors han assistit al Seminari de Creativitat Culinària del Baix EbreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de vint restauradors professionals del Baix Ebre han participat al Seminari de Creativitat Culinària amb producte de proximitat, el qual s’ha dut a terme en cinc sessions a l’espai de cuina d’EbreTerra, a Deltebre. El seminari ha estat dirigit per la cuinera Margaret Nofre i organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant.

Aquest segon seminari, titulat El paisatge a taula, s’ha dedicat a la cuina elaborada amb els productes de la ribera, de l'horta, del secà i de la muntanya típics d'aquesta època de l'any amb la finalitat de reflectir-los d'una manera diferenciada, singular, atractiva i innovadora a la taula.

En l'acte de clausura, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha destacat la importància d'aquests seminaris per tenir a la comarca cuiners cada cop més competitius. «És de vital importància que les empreses siguin competitives i apostin per la creativitat i la innovació adaptant-se a la demanda dels nous clients», ha conclòs el president.

tracking