Diari Més

Solidaritat

Un total de 200 persones en el dinar solidari d'Albinyana per lluitar contra el càncer

L’acte és en benefici de la Lliga Contra el Càncer de Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Un total de 200 persones en el dinar solidari d'Albinyana per lluitar contra el càncer

Un total de 200 persones en el dinar solidari d'Albinyana per lluitar contra el càncerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 200 persones van participar el passat dissabte en un dinar comarcal celebrat a Albinyana en benefici de la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. El dinar, organitzat per la delegació local que presideix Ana Maria Martínez, va comptar amb la presència del president de la Lliga, Joan Borràs, el director de la Lliga, David Ortega, i diferents alcaldes i regidors de municipis del Baix Penedès.

El dinar va anar precedit dels parlaments, que van començar amb les paraules d’agraïment de la delegada d’Albinyana, Ana Martínez, per l’esforç de totes les persones que es van implicar en la jornada. Per la seva banda, el president de la Lliga, Joan Borràs, va anunciar que el proper març arribarà a la comarca del Baix Penedès el programa de detecció precoç de còlon i recte, que convida a totes les persones d’entre 50 i 69 anys a participar-hi cada dos anys.

L'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, va agrair la feina feta a nivell local per la delegada en la preparació del dinar solidari. També va agrair la solidaritat que les persones assistents i els comerços, que van aportar regals per la rifa solidària, van mostrar amb l’entitat. El dinar es va acabar amb un sorteig que, com és tradició, va ser conduït per la periodista Lourdes Meroño. El dinar solidari del proper any es farà a Bellveí.

Imatge del dinar solidari celebrat el passat dissabte a Albinyana.

Un total de 200 persones en el dinar solidari d'Albinyana per lluitar contra el càncerCedida

tracking