Diari Més

Llengua

Nova edició del voluntariat per la llengua a l'Hospitalet de l'Infant i a Cambrils

Es busquen participants, que gaudiran d'avantatges i descomptes de tota mena

Presenentació de les parelles lingüístiques de l'Hospitalet el març passat.

Nova edició del voluntariat per la llengua a l'Hospitalet de l'Infant i a CambrilsCNL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua a l’Hospitalet de l’Infant i a Cambrils, una iniciativa que promou l’ús de la llengua catalana en àmbits quotidians amb la formació de parelles lingüístiques. És per això que busca persones que vulguin participar en aquesta nova edició.

Les parelles d’aquesta edició de l’Hospitalet es coneixeran en un acte formatiu que tindrà lloc a l’antiga Escola Àster, on es fan els cursos de català habitualment, el dijous dia 27 d’octubre a les 18.45 hores. Per la seva banda, les parelles de Cambrils es constituiran el dijous 3 de novembre a les 17.15 hores a l’Ateneu Juvenil, on hi ha la seu del Servei Local de Català de Cambrils.

Avantatges per a voluntaris i aprenents

Els integrants de les parelles lingüístiques poden participar en les activitats complementàries que el CNL organitza per a elles. Per a aquest trimestre es prepara un Taller de doblatge de cinema, que es farà per primer cop a Reus, cinema infantil en català, un concert de música clàssica... A més, al Reus Deportiu poden gaudir d’un 2x1 en els partits d’hoquei i d’un 50% de descompte en els partits a casa del Club de Futbol Reus Deportiu. Ser membre de la gran família del Voluntariat per la llengua també dóna dret a tenir descomptes 2x1 al Teatre Bartrina, al Bràvium i molts altres avantatges a tot Catalunya que es poden consultar al web del CNL o al web del Voluntariat per la llengua.

Presenentació de les parelles lingüístiques de Cambrils el març passat.

Nova edició del voluntariat per la llengua a l'Hospitalet de l'Infant i a CambrilsCedida

tracking