Diari Més

Balls llatins, Facebook i Smartphones al Casal de la Gent Gran

El curs s’obrirà el dia 30 de setembre amb un espectacle musical

Balls llatins, Facebook i Smartphones al Casal de la Gent Gran

Balls llatins, Facebook i Smartphones al Casal de la Gent GranDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha obert el termini d’inscripcions pel curs d’activitats 2016-1017 amb la incorporació de nous cursos. Les principals novetats són un taller de balls llatins i un curs d’iniciació al Facebook. A més, la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb Vodafone, ampliarà la seva oferta d’activitats relaciones amb l’ús dels Smartphones.

El Casal ofereix més de 370 places per trimestre de 23 activitats diferents. Se’n poden trobar d’esportives com el tai-chi, la teràpia psicomotriu, el ioga, els balls llatins o la gimnàstica de manteniment, i de manualitats,teatre, coral o cuina.

El curs s’inaugurarà el divendres 30 de setembre a partir de les 16:30 hores amb un show musical de la gent gran de Terrassa Centre, que commemorarà el dia Internacional de la Gent Gran que és l’1 d’octubre. Les activitats començaran el proper 2 d’octubre i finalitzaran el 16 de juny del 2017. Les inscripcions es poden formalitzar al mateix Casal fins el 2 de setembre en horari de 9 a 14 hores.

tracking