Diari Més

Festes

Creixell viu la Festa Major de Sant Jaume

Enguany s'ha recuperat la Cercavila Matinera

Creixell viu la Festa Major de Sant Jaume

Creixell viu la Festa Major de Sant JaumeDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell celebra, fins el proper 31 de juliol, la Festa Major de Sant Jaume. Un any més, s’ha complert la tradició de treure en processó la imatge de Sant Jaume, patró de la Vila. També el Seguici Popular ha acompanyat la comitiva de les autoritats municipals cap a l’església parroquial on s’ha realitzat l'ofici solemne.

Enguany, s'ha recuperat la Cercavila Matinera, que es fa el dia de Sant Jaume pel matí per despertar a tot el veïnat amb el soroll ensordidor de les carretilles dels diables, les trabucades del Ball de Serrallonga i la música de les gralles i tabals. Les colles participants han estat el Ball de Diables de Creixell, els trabucaires del Ball de Serrallonga de Creixell, la colla geganters Esmarris de Creixell, la colla Geganters i Capgrossos de Creixell i la colla Units pels Gegants.

Aquest dimecres hi haurà una cantada d'havaneres a la platja del Club Naútic amb el grup Les Veus de Reus. El proper divendres tindrà lloc un concert de música dins del cicle Creixell Clàssic així com també la VII del Festival Flamenco.

De cara al cap de setmana, hi haurà el Carnaval Remullat amb la festa de l'escuma, la Discoteca móbil Shark Night, animació infantil, una exhibició de Ball Country i la Coetada del Ball de Diables de Creixell que posarà punt i final a la festa.

tracking