Diari Més

Comença el campus d'estiu del CBT

Tindrà lloc al Collell i durarà fins al 30 de juliol

Comença el campus d'estiu del CBT

Comença el campus d'estiu del CBTDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El campus d'estiu del Club Bàsquet Tarragona ha arrencat, aquest dilluns al matí, amb més d'una vintena de nens. Els jugadors apuntats realitzaran, a les instal·lacions de la casa de colònies del Collell, un total de 5 hores d'entrenament de bàsquet amb activitats dirigides per entrenadors del Club Bàsquet Tarragona.

Un any més, l'entrenador del Tarragona Fem Bàsquet, Albert del Rey, és l'encarregat de coordinar el campus. A més, també hi ha programades dues activitats diàries com piscina, jocs de nit o competició de lasser tag. L'objectiu del campus és aprofitar l'estiu per millorar les habilitats individuals de cada jugador, sense oblidar el caràcter lúdic del campus.

El coordinador del campus ha manifestat que «per a nosaltres és una bona forma de gaudir de l'esport que tant ens agrada passant una bona estona amb els jugadors, i compartint quelcom més que la pista de bàsquet». Com a novetat, enguany, els nens matriculats comptaran amb un autobús que realitzaràels desplaçaments d'anada i tornada al campus des de Tarragona. Les activitats duraran fins al proper 30 de juliol.

tracking