Diari Més

La Canonja

El Camp de Treball de la Riera de la Boella aplega una trentena de joves

Entre els participants hi ha un total de 10 nacionalitats diferents

El Camp de Treball de la Riera de la Boella aplega una trentena de joves de 10 nacionalitats diferents a la Canonja

El Camp de Treball de la Riera de la Boella aplega una trentena de joves de 10 nacionalitats diferents a la CanonjaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 30 joves de diferents països han arribat, aquesta setmana, a la Canonja per participar en el Camp de Treball Internacional de la Riera de la Boella. La proposta educativa ha estat impulsada per la Canonja 3, entitat ecologista del municipi, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Canonja i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els participants, procedents de Corea del Sud, Canadà, Rússia, Mèxic, Itàlia, França, Alemanya, Sèrvia, Turquia i Espanya, coneixeran –durant 15 dies- el projecte de restauració ambiental de la zona i col·laboraran en la neteja dels canyars de canya americana que es troben actualment en alguns trams de la riera.

El grup de joves, alhora, va fer una visita oficial a l'Ajuntament de la Canonja, on l'alcalde Roc Muñoz i la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili, els hi van donar la benvinguda i van explicar-los una petita part de la història de la Canonja, a través dels seus fills il·lustres que estan presents en la sala de plens de l'Ajuntament.

La regidora Glòria Virgili va mostrar la seva satisfacció per la tasca que duran a terme durant aquests dies al voltant de la Riera de la Boella. Després de visitar la Casa Consistorial, van visitar el Refugi Antiaeri i l'església de Sant Sebastià.

tracking