Diari Més

Turisme

Periodistes francesos visiten els actius naturals, culturals i turístics d'Altafulla

A través d’una acció de promoció “press trip”, conjunta amb el Patronat de Turisme Costa Daurada de la Diputació de Tarragona i la regidoria de Turisme

Periodistes francesos visiten els actius naturals, culturals i turístics d'Altafulla

Periodistes francesos visiten els actius naturals, culturals i turístics d'AltafullaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Periodistes francesos de la guia de viatges'Le Petit Futé' van visitar el passat dia 11 de junyel municipi d’Altafulla, de la mà del Patronat de Turisme Costa Daurada de la Diputació de Tarragona i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, en col·laboració amb la resta de municipis participants. Aquesta guia ven anualment més de 8 milions d’exemplars i compten amb més de 40 anys d’experiència. Recentment s’han interessat per la Costa Daurada on un dels municipis que hi participa és Altafulla. De fet, aquests periodistes estan visitant des del passat 6 de juny diferents municipis de la costa tarragonina i acabaran la seva ruta per la Costa Daurada el proper dimarts 14 de juny.

L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla els ha organitzat dues visites guiades: una, a la Vil·la romana dels Munts; i una altra, a la Vila Closa. Els han rebut el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, i una de les guies de l’Oficina de Turisme, Maria Dolors Guinjoan. Tots dos han mantingut una reunió amb l’equip francès per tal de donar-los a conèixer la resta d’atractius culturals i turístics de la vila.

tracking