Diari Més

L'Hospitalet de l'Infant

Una cinquantena de persones acaben els cursos de català a l'Hospitalet de l'Infant

L'acte de cloenda ha comptat amb una actuació de l'actriu Jordina Biosca

Una  cinquantena de persones acaben els cursos de català a l'Hospitalet de l'Infant

Una cinquantena de persones acaben els cursos de català a l'Hospitalet de l'InfantAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cursos de català i del Voluntariat per la llenguade l'Hospitalet de l'Infant s'han donat per finalitzats amb un acte de cloenda que ha comptatambintervencions diverses de sis alumnes del nivell Elemental 1 i Elemental 3 i també amb l’actuació de l’actriu Jordina Biosca, que ha presentat un 'Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar i altres textos que fan servei'i ha explicat rondalles catalanes.

En aquest curs acadèmic, a l’Hospitalet s’han organitzat sis cursos de català, concretament els nivells bàsic 1, 2 i 3 i elemental 1, 2 i 3, tots ells adreçats a persones que no tenien el català coma llengua materna, ambun total de 67 inscrits. Els cursos els ha impartit Magda Aragonès, tècnica de normalització lingüística del CNL.A més, un any més s’ha impulsat el programa Voluntariat per la llengua. Concretament s’hanformat 28 parelles lingüístiques, que s’han trobat una vegada a la setmana durant 10 setmanes per parlar en català mentre fan qualsevol altra activitat.

tracking