Diari Més

Transport Escolar

Diàriament el Consell Comarcal del Tarragonès mou 1.150 alumnes

L'enquesta de satisfacció dels usuaris del servei li atorga un 8 sobre 10

Diàriament el Consell Comarcal del Tarragonès mou 1.150 alumnes

Diàriament el Consell Comarcal del Tarragonès mou 1.150 alumnesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xarxa d'autobusos de transport escolar del Consell Comarcal del Tarragonès està organitzada en 34 línies que, diàriament cobreixen els pobles de la comarca (i alguns d'altres comarques veïnes), desplaçant-los des del seu lloc de residència fins al centre d'ensenyament on estan matriculats, garantint, d'aquesta manera, que tots estiguin escolaritzats.

En total, el moviment d'alumnes és de 1.150, dels quals, 350 van a centres d'educació especial. Precisament per això, una part dels autocars que cobreixen el servei estan adaptats per poder transportar persones de mobilitat reduïda.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, ha visitat l'Escola Sant Rafael a l'arribada dels autocars i s'ha entrevistat amb la directora del centre, Mar Sendra, per tal de conèixer els detalls del servei que gestiona el Consell.

Periòdicament, el Consell Comarcal del Tarragonès realitza controls i enquestes entre els pares i mares i el personal de les escoles per tal de conèixer el grau de satisfacció que percep l'usuari. Els resultats són molt positius, amb una valoració qualitativa superior a vuit sobre 10.

El servei de Transport Escolar Obligatori es gestiona per delegació des del Departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès.

tracking