Diari Més

Exjugadors del Barça majors de 65 anys es reuneixen a Salou

Els exfutbolistes han estat rebuts al consistori de la localitat

La 'Folga 65/2016' de la Fundació Barça Veterans han arribat a Salou per a realitzar-hi una trobada d'exjugadors de més de 65 anys del Futbol Club Barcelona.

Exjugadors del Barça majors de 65 anys es reuneixen a SalouOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 'Folga65/2016' de la Fundació Barça Veterans han arribat a Salouper a realitzar-hi una trobadad'exjugadorsde més de 65 anysdel Futbol Club Barcelona. Els exfutbolistes, quehan estat rebuts al consistori de Salou, esretrobarani gaudirand'uns dies al municipi de la Costa Dauradaentre anècdotes i antics companys. AJuan Seminario, com a convidat d'honor,se li ha fet un reconeixementdurant la benvinguda. Entre els assistents destaquenAlfonseda, Basora II, Borras, Bustillo, Costas, Comas, Eladio, Fusté, Franch, Garriga, Jiménez, Laredo, Lucho, Romea, Martínez Alama, Mora, Olivella, Rexach, entre molts d’altres.

Aquesta fundació i la seva activitatdóna a conèixer a la societat els valors i els principis de l’esport, com són l’esforç responsable, el treball en equip, l’esperit de superació i de col·laboració, la solidaritat, i el respecteentre companys i rivals.

tracking