Diari Més

Catorze persones aturades reben els certificats dels cursos de català del programa Aprèn.cat

Els representants del CNL de l’Àrea de Reus, l’Ajuntament i l’OTG han lliurat els diplomes dels cursos que s’han organitzat a Cambrils

Catorze persones aturades reben els certificats dels cursos de català del programa Aprèn.cat

Catorze persones aturades reben els certificats dels cursos de català del programa Aprèn.catDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Local de Català de Cambrils, que forma part del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), ha impartit des de començaments d’any dos cursos intensius de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2 per a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

Aquests cursos són fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i formen part del programa Aprèn.cat.

A Cambrils aquest divendres, 13 de maig, el regidor de Cultura, Lluís Abella; la directora del CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, Anna Saperas, i el director del l’OTG de Cambrils, Eduard López, han lliurat els certificats a catorze alumnes que han conclòs aquesta fase de la seva formació en llengua catalana. També hi han estat presents Helena Martínez-Ferreruela, la responsable del Servei Local de Català de Cambrils, i Jenina Cases, que ha estat la professora del grup.

tracking