Diari Més

Successos

Dos ferits en un xoc a Alcanar entre un cotxe i un camió que ha vessat la càrrega d'oli vegetal que duia

L'N-340 ha quedat tallada fins a quarts de sis de matinada

Imatge cedida pels Bombers d'una cisterna de camió bolcada després d'un accident a la N-340, a Alcanar (Montsià), el 9 de maig del 2018. Pla general

Bombers, N-340, ferit, SEM, cotxe, camió, oli vegetal, accident, Sistema d'Emergències Mèdiques, trànsit, Mossos d'EsquadraBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides, una d'elles de gravetat, en un xoc que ha tingut lloc aquest dimecres a la nit a la carretera N-340, al seu pas per Alcanar, entre un cotxe i un camió cisterna. Els Bombers han rebut l'avís del sinistre a les 21.19 h al quilòmetre 1.065 d'aquesta via. Hi han enviat quatre dotacions, que quan han arribat a l'indret han hagut d'excarcerar el conductor de l'automòbil de l'interior de les restes del vehicle. Després l'han atès efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, que també han hagut d'atendre un altre home. Un dels afectats ha quedat ferit greu i ha estat evacuat a l'Hospital de Tortosa i l'altre ha patit ferides de poca gravetat i ha estat traslladat a Hospital d'Amposta.

A conseqüència del xoc, el camió cisterna, que transportava oli vegetal, ha perdut part de la càrrega. A causa de les fuites a la cisterna els Bombers van haver d'activar un altre camió per transvasar la part que encara no s'havia perdut. L'incident ha obligat a tallar l'N-340 entre les 21.26 hores i les 5.26 hores d'aquest dijous a la matinada. En aquest accident hi han treballat tres ambulàncies del SEM.

L'accident s'ha produït 24 hores després del que hi va haver ahir dimarts, al punt quilomètric 1.067. En aquest, un home de 47 anys,DámasoRuiz, va morir després que bolqués el seu cotxe a la mateixa via. Tot i que, va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII, no es va poder fer res per salvar la seva vida.

tracking