Diari Més

Successos

Mor un home 47 anys en bolcar el cotxe que conduïa a l'N-340 a Alcanar

El conductor i únic ocupant del vehicle era veí de Barcelona

El cotxe ha bolcat a la N-340, a l'alçada d'Alcanar.

Un ferit crític en bolcar amb el cotxe que conduïa a l'N-340 a AlcanarBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor del vehicle que ha bolcatamb el cotxe a la N-340 a l'alçada d'Alcanar ha mort a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha estat traslladat en estat crític.L'afectat, únic ocupant del turisme, ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat, ja que havia quedat atrapat dins el turisme.Es tracta de D.R.T, un home de 47 anys i veí de Barcelona.

L'accident s'ha produït a les 7.46h a l'alçada del punt quilomètric 1.067,5 de la N-340, al municipi d'Alcanar, on un cotxe ha bolcat per causes que es desconeixen. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat un total de quatre dotacions dels Bombers, que han hagut d'excarcerar el conductor i únic ocupant del vehicle, que havia quedat atrapat. Fins al lloc també s'hi han traslladat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM. Els serveis sanitaris han evacuat el ferit a l'hospital Joan XIII en estat crític, però finalment ha mort.

Pel que fa a l'afectació viària, a causa de l'accident s'ha tallat un carril i és dóna pas alternatiu per l'altre. Hi ha hagut retencions en ambdós sentits.

tracking