Diari Més

Política

Movem Tortosa exigeix transparència sobre les presumptes irregularitats dels hospitals municipals

El portaveu Jordi Jordan considera que el cas dona «fonaments» a les denúncies que el grup municipal va presentar el 2015 i el 2017

Movem Tortosa va presentar el 2015 i el 2017, per suposades irregularitats en la contractació de personal i de serveis a l'Hospital de Jesús.

Movem Tortosa exigeix transparència sobre les presumptes irregularitats dels hospitals municipalsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El principal grup de l'oposició a l'Ajuntament de Tortosa, Movem Tortosa, ha exigit al govern municipal més transparència i informació sobre la investigació que duen a terme els Mossos d'Esquadra per presumptes irregularitats als hospitals municipals, a l'empresa pública que els gestiona (GESAT) i sobre el seu conseller delegat, Pere Panisello.

El portaveu Jordi Jordan ha criticat que l'alcaldessa, Meritxell Roigé, s'hagi limitat a informar dels fets a la premsa i la ciutadania a través d'un comunicat. Jordan també ha defensat que aquest cas dona «fonaments» a les denúncies que Movem Tortosa va presentar el 2015 i el 2017, per suposades irregularitats en la contractació de personal i de serveis a l'Hospital de Jesús. Aquestes dues denúncies no han estat arxivades i ara Movem provarà d'esbrinar si tenen alguna relació amb les delictes que ara s'investiguen.

tracking