Diari Més

Reobertes l'N-340 i l'AP-7 al seu pas per l'Ampolla, al Baix Ebre

També s'ha reobert l'AP-7 a Tortosa, que ha estat tallada durant una hora en sentit nord

Imatge de la crema de pneumàtics a l'A

Tallen la N-340 i l'AP-7 a l'AmpollaCDR Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carretera N-340 s'ha reobert al trànsit a les 19.14 h al seu pas per l'Ampolla (Baix Ebre), després que hagi estat tallada per una manifestació convocada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) des de les 17.15 h. De la mateixa manera, també ha quedat reoberta l'autopista AP-7 en aquest punt, que havia estat tallada en sentit nord poc després per les 200 persones aproximadament que han respost a la crida. La reobertura s'ha fet a les 19.34 h. A les 19.45 h també s'ha reobert l'altre tram de l'AP-7 tallat a la mateixa comarca, un tros més amunt, concretament al seu pas per Tortosa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). En aquest cas el tall ha durat una hora.

Cal recordar que els manifestants del primer tall han marxat de l'N-340 quan hi ha acudit els Mossos d'Esquadra, deixant-hi una pila de pneumàtics encesos que n'impedia la circulació. Els Bombers s'hi han adreçat i han apagat el foc. Des d'allà, els manifestants han saltat la tanca de l'AP-7 a la zona de les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) i han començat una marxa lenta en sentit nord. La circulació en sentit sud no ha estat interrompuda. A això s'hi ha afegit poc després el segon tall a l'AP-7 a Tortosa.

Els manifestants protestaven per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i pels empresonaments de membres del Govern cessats per l'article 155, de l'expresidenta del Parlament de Catalunya o de membres de la societat civil. El tall d'aquestes vies se sumen als que hi ha hagut al llarg de tot el dia a diversos punts de la xarxa viària catalana convocats per diversos Comitès de Defensa de la República (CDR). S'han tallat vies com l'AP-7 a Figueres o l'A-2 a Soses (Segrià).

Els talls

Tallen la N-340 i l'AP-7 a l'AmpollaCDR

tracking