Diari Més

Successos

Desarticulada una organització dedicada al cultiu i la venda de marihuana a Tortosa

La Policia Nacional ha detingut dues persones i ha intervingut 458 plantes de marihuana

S'han intervingut prop de 500 plantes de marihuana en diferents estats de floració.

Desarticulada una organització dedicada al cultiu i la venda de marihuana a TortosaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional a desmantellat una organització criminal dedicada al cultiu i venda de marihuana a Tortosa. El cos policial ha detingut dues persones de nacionalitat espanyola i veïns de l’Aldea i Amposta, a més d’intervenir 458 plantes de marihuana en diferents estats de floració, així com eines per l’elaboració, producció, manipulació i venda de la droga.

La investigació es va iniciar quan es va detectar un increment en la venda de marihuana a la demarcació de Tarragona, així com la proliferació de plantacions ‘indoor’, de les quals van alertar diversos veïns.

Diverses persones de l’organització s’encarregaven de tenir cura i mantenir les plantes de marihuana situades en una explotació agrícola de la ciutat. Per altra banda, un altre grup de persones es dedicava a la distribució al detall de les substàncies tant a l’Aldea i a Amposta com en altres localitats properes del baix Ebre.

En el registre dut a terme a la nau agrícola els agents van intervenir 458 plantes de marihuana en diferent estat de floració, a més de material elèctric i eines pel cultiu com filtres, extractors o ventiladors.

Els detinguts, a qui se’ls imputen delictes contra la salut pública, pertinença a organització criminal, associació il·lícita i frau de fluid elèctric, van ser posats a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 1 de Tortosa.

tracking