Diari Més

Succesos

Descobert un taller mecànic clandestí a Alcanar

L'establiment no estava autoritzat per exercir i no feia cap control en la gestió dels residus

Imatge del taller mecànic

Descobert un taller mecànic clandestí a AlcanarGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Efectius del Servei de Protecció de la Naturalesa

(SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tarragona, han inspeccionat un establiment dedicat a la reparació de vehicles en un lloc conegut com a Partida Mallades del terme municipal d'Alcanar, després de localitzar a l'exteriordel recinte diverses parts i residus d'aquests.

Per tal de controlar el correcte tractament dels residus a la província de Tarragona, durant el matí del passat divendres, els agents del SEPRONA de la Guàrdia Civil de Tortosa, es van personar en una construcció en un terreny ruraldel municipi de Montsià on hi havia escampades parts de vehicles, fuitesde combustible i altres residus perillosos per al medi ambient.

La instal·lació no estava autoritzada per a exercir cap tipus d'activitat professional. Es va inspeccionar l'establiment i es va descobrir diversos vehicles en procés de reparació i en un local annex diverses peces, utensilis, maquinària i eines relacionades amb la mecànica de l'automòbil.

Els agents van comprovar que no es realitzava cap control en la gestió dels residus, que es trobaven barrejats els perillós amb els no perillosos.

Aquest tipus de tallers clandestins a més de ser un frau per la hisenda pública són perjudicialseconòmicament per a la resta de professionals del sector.

En total es van detectar quatre infraccions administratives per les irregularitats observades, que

seran remeses a les Autoritats competents en cada matèria; Ajuntament,Agència Catalana de Residus i Àrees de Medi Ambient i Indústria de la

Generalitat de Catalunya, els quals hauran de determinar la sanció.

L'establiment no feia cap control en la gestió dels residus generats.

Descobert un taller mecànic clandestí a AlcanarGuàrdia Civil

tracking