Diari Més

Torna el Taller de Cuina a l'Espai Km0 a Amposta

La galera, la tonyina roja o l’arròs seran les protagonistes dels tallers

Imatge

Tornen els Taller de Cuina a l'Espai Km0 a AmpostaAjuntament d'Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La galera, la tonyina roja, l’arròs o el vermut rapitenc són alguns dels productes gastronòmics quilòmetre zero que centraran els tallers de cuina que organitza la regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior al Centre d’Interpretació de l’Espai KM0 d’Amposta. Aquests tallers se celebren mensualment i sempre amb productes de proximitat com a protagonistes.

Aquest dilluns ha començat el primer dels tallers, dedicat a la galera, i a càrrec del xef i propietari del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona amb una Estrella Michelin, Vicent Guimerà.

El segon taller de cuina serà el 17 de febrer amb el xef Josep Margalef del restaurant Molí dels Avis de l'Ametlla de Mar, on el producte estrella de la carta del seu restaurant és la tonyina vermella de l'Empresa Balfegó & Balfegó.

El 17 de març serà el moment del vermut amb Adrià Franco, de l'empresa Vermut Rapitenc, el qual ens mostrarà diferents elaboracions amb aquest producte.

Al mes d'abril, Inés Príncep de l'empresa Art de Fruita del Lligallo del Gànguil mostrarà la tècnica del tallat tailandès que dibuixa figures, flors o formes damunt la pell de les fruites i verdures.

Al mes de maig se celebren a Amposta les Jornades de Cuina Tradicional on el dia 12 de maig tindrà lloc un taller de cuina que vol recuperar una vella recepta, que ens recordi els nostres avantpassats. Aquest serà a càrrec de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal d'Amposta i amb els seus productes, s'elaborarà la recepta de l'arròs, col i fesols.

Per acabar el primer semestre del 2018,el cuiner i pastisser Jordi Castell, propietari de Xocola't d'Ulldecona elaborarà dos entrants amb tocs asiàtics i una coca de Sant Joan.

tracking