Diari Més

Movem Tortosa demanarà la «grtuïtat urgent» de l'aparcament d'enllaç amb l'Hospital

El pàrquing té un ús extremadament baix malgrat que resulta gratuït si s'utilitza el bus llançadora des del barri del Temple per anar al centre hospitalari

Pla general de l'aparcament d'enllaç amb l'Hospital de Tortosa buit, amb un sol vehicle aparcat a la part superior esquerra. Imatge del 24 de gener de 2018 (horitzontal)

Aparcament, moció, gratuïtat, enllaç, Movem Tortosa, bus llançadora, Hospital verge de la cinta de Tortosa, pàrquingACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movem Tortosa demanarà «la gratuïtat urgent» de l'aparcament d'enllaç amb el servei de bus llançadora de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El grup municipal ho farà a través d'una moció en el proper ple ordinari de febrer davant el baix ús que està tenint el pàrquing des de la seva posada en marxa a finals d'octubre. «Amb un màxim de 5 vehicles diaris i un autobús llançadora buit està clar que és un fracàs en majúscules», ha apuntat el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan. L'aparcament de la plaça del Bimil·lenari va suposar una inversió de 270.000 euros per a Territori. Està gestionat per l'empresa pública Cimalsa i surt gratis un cop es valida a l'Hospital que s'ha usat el bus – el bitllet del qual costa 1 euro-. El pàrquing té capacitat per a 118 vehicles. Aquest dimecres al matí n'hi havia dos d'aparcats.

tracking