Diari Més

Successos

Una dona atesa per intoxicació i crisi d'ansietat en incendiar-se una xemeneia a Gandesa

L'incendi es va produir en un habitatge del carrer Iriarte i va mobilitzar quatre dotacions de Bombers

L'incendi es va produir al número 9 del carrer Iriarte de Gandesa.

Una dona atesa per intoxicació i crisi d'ansietat en incendiar-se una ximeneia a GandesaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'incendi d'una xemeneia en un habitatge de Gandesa, la nit d'ahir dimarts 15 de gener, va deixar una persona afectada per una intoxicació lleu per fum, a més de patir una crisi d'ansietat. Els fets es van produir poc després de les 10 de la nit al número 9 del carrer Iriarte, fins on s'hi van traslladar quatre dotacions de Bombers.

El foc es va originar a la xemeneia de l'habitatge, que consta de planta baixa i tres pisos. Les flames només van cremar la xemeneia, però van causar una fumerada que va afectar a la persona que hi havia a l'interior del domicili en el moment del succés. Es tracta d'una dona que va haver de ser atesa per una crisi d'ansietat i va resultar intoxicada lleu a causa de la inhalació de fum.

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar un total de quatre vehicles de Bombers i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar la dona afectada al CAP de Gandesa. Els Bombers van treballar en l'extinció del foc fins dos quarts d'una de la matinada, quan es va donar per tancat el servei.

tracking