Diari Més

Policial

Intervenen a Deltebre 131 quilos de pops destinats a la venda il·legal

Agents del SEPRONA van decomissar els cefalòpodes quan eren transportats sense cap documentació en una furgoneta procedent del port

Imatge de la mecaderia interceptada per la Guàrdia Civil a Deltebre.

Intervenen a Deltebre 131 quilos de pops destinats a la venda il·legalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Tarragona (SEPRONA) ha intervingut 131 quilos de pops il·legals a Deltebre (Baix Ebre). La mercaderia l'han interceptat durant el seu transport, sense cap documentació, en una furgoneta que provenia del port pesquer de Sant Joan de Deltebre.

El passat dimarts, cap a les 16 hores, agents delSEPRONAdel Parc Natural del Delta de l'Ebre van observar l'arribada d'una embarcació al port de Deltebre i com descarregaven els cefalòpodes en uns cistells de plàstic per introduir-los a un vehicle, que es va dirigir a un magatzem ubicat a la mateixa localitat.

Els agents van interceptar la mercaderia a l'entrada del magatzem i van inspeccionar-lo. En total, hi havia quatre cistells que contenien 121 quilos de pops. Van identificar la persona que els transportava i van comprovar que aquest ni disposava del document que permet traslladar les captures des del port fins al puntde venda.

També es va registrar el magatzem on es van localitzar dos congeladors amb quatre pops amb un pes total de 10 quilos, sense comptar amb el document que acredita la seva procedència. El responsable de la càrrega va ser denunciat davant del Departament d'Agricultura per infringir diversos conceptes de la normativa relacionada amb la primera venda de productes pesquers.

tracking