Diari Més

'Les mil i una nits' centraran la cavalcada de Reis d'Amposta

Unes 400 persones acompanyaran Ses Majestats durant la desfilada

Imatge de la cavalcada de l'any passat pels carrers de la ciutat.

'Les mil i una nits' centraran la cavalcada de Reis d'AmpostaAjuntament d'Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cavalcada dels Reis Mags de la capital del Montsia estarà ambientada en els contes de Les mil i una nits. Un gran mercatd’Orient, amb venedors i compradors, faquirs, ballarines de la dansa del ventre, músics, la làmpara i el geni, acompanyaran la Cort Reial durant el recorregut pels carrers d’Amposta.

Està previst que a la rua del proper divendres, 5 de gener, hi participin prop de 400 persones. Com cada any, Ses Majestats arribaran a la població pel riu i ho faran damunt de tres muletes tripulades per remers del Club Nàutic Amposta. Després, seran rebuts per les autoritats i pujaran a les carrosses per iniciar el recorregut pels carrers de la ciutat.

La rua es farà pel carrer Corsini passant pel carrer Sant Josep, l'avinguda Alcalde Palau, la plaça Ramon Berenguer IV (plaça del Mercat), el carrer Miquel Granell, l'avinguda de la Ràpita fins la cruïlla amb el carrer Major. Finalment, Ses Majestats entraran a peu fins a la plaça de l’Ajuntament, on faran l’adoració al nen Jesús i es faran fotos amb els nens presents.

A la cavalcada hi participaran nombroses entitats i associacions del municipi: Club Nàutic Amposta, FECOAM, Club Twirling Big Dream Amposta, Club Gimnàstica Rítmica, Gimnàs Alfaro, The Country Sheriffes, Quick Dance, Grup Twirling Amposta, Associació Amics dels cavalls, Club Motor 4x4, Asoproma, Club de Rugby los Taus Amposta, Batukem, la Colla de Dolçainers i Tabaleters Samfaina, la Comunitat Islàmica d’Amposta, l’Escola de Dansa Jaqueline Biosca, Bombers de la Generalitat, Agrupació Montsianell i músics de la Lira i la Fila.

tracking