Diari Més

Successos

Dues persones ferides en un tiroteig en un bar de Sant Carles de la Ràpita

L'agressor és exparella d'una de les víctimes però de moment no queda clar si es tracta d'un cas de violència de gènere

L'agressor ha fugit després dels trets i ara els Mossos el busquen.

Dues persones ferides en un tiroteig en un bar de Sant Carles de la RàpitaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides per arma de foc en un tiroteig que ha tingut lloc en un bar de Sant Carles de la Ràpita aquest dimecres a la tarda. Els fets han passat cap a les cinc, quan un home i una dona, que era la seva exparella, han entrat al bar Punxa'm Pinxo, al carrer Sant Isidre amb Comte de Montemolín. Segons ha explicat la policia, la parella ha entrat a la recerca d'un home que era a dins. Aleshores, l'individu que ha entrat amb la dona ha disparat al tercer subjecte a l'espatlla.

El ferit té 46 anys i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Està greu però no es tem per la seva vida. En el mateix moment ha resultat ferida també la dona, de 32 anys, a la cama, no se sap exactament si perquè ha intentat aturar l'agressor o perquè aquest li ha disparat expressament. També ha estat traslladada al Verge de la Cinta i tampoc es tem per la seva vida. L'agressor ha fugit després dels trets i ara els Mossos el busquen. Indiquen que seria un home de nacionalitat espanyola, probablement veí del municipi. Els dos ferits són d'origen africà.

L'agressor ha entrat amb la dona, de qui havia estat parella, al bar Punxa'm Pinxo, situat al carrer Sant Isidre de la Ràpita, a primera hora de la tarda. Allí han discutit amb un home que estava a dins. Tots trens han seguit la discussió dins dels serveis del local on s'ha produït el tiroteig. L'home ha rebut un tret a l'espatlla i la dona dos trets a la cuixa. L'agressor ha sortit corrents del bar i l'home ferit l'ha perseguit fins que ha caigut desplomat a les portes d'un supermercat de al cadena Dia, a l'avinguda Constitució, a uns dos-cents metres del restaurant. La dona l'han trobat ferida a les portes del bar.

El cambrer que atenia el negoci en aquells moments s'ha resguardat a la cuina quan ha sentit el tiroteig. El propietari del Punxa'm Pinxo, Marc Serret, ha explicat que ha rebut l'avís del tiroteig per una trucada del seu treballador i en arribar s'ha trobat la dona ferida a les escales d'entrada al local.

El jutjat d'Instrucció 3 d'Amposta s'ha fet càrrec de la investigació que ha d'esclarir si es tracta d'un cas de violència de gènere o un ajust de comptes per un altre tema. Està previst revisar les càmeres de seguretat del local per tenir un relat dels fets més clar.

Els Mossos segueixen buscant l'agressor, que tindrien identificat i podria ser un veí del municipi.

tracking