Diari Més

Càritas Diocesana instal·la nous contenidors de recollida de roba usada a Tortosa

La roba lliurada seguirà arribant al rober de Càritas i els excedents aniran a la planta de Roba Amiga de San Esteve Sesrovires

Pla general amb el secretari general de Càritas Diocesana de Tortosa, Agustí Adell, i Marina Arnau, directora de la Fundació Formació i Treball a l'Ebre i Tarragona, davant d'un dels nous contenidors.

Càritas Diocesana instal·la nous contenidors de recollida de roba usada a TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Càritas Diocesana de Tortosa ha instal·lat nous contenidors de recollida de roba usada a Tortosa. En concret en té instal·lats vuit a la ciutat i arriba gairebé a una vintena comptant els d'altres municipis del territori. Des del mes de setembre s'han recollit vuit tones de roba només a la capital ebrenca. D'aquesta, s'abastirà el rober de Càritas a la ciutat i els excedents es traslladaran a la planta de tractament tèxtil de Roba Amiga, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) on es fa el triatge de la roba que es pot distribuir, la que s'envia a altres països i la que es recicla per fer matèria prima. El projecte dona feina a setze persones amb dificultats d'inserció laboral a l'Ebre i Tarragona i en la planta de triatge també hi treballen més de 150 empleats.

tracking