Diari Més

Mobilitat

Territori afegeix dues noves expedicions de bus els dies feiners entre Gandesa i Tortosa

Els estudiants dels centres formatius i de la URV trobaran freqüències més compatibles amb els horaris lectius

Territori afegeix dues noves expedicions de bus els dies feiners entre Gandesa i Tortosa

Territori afegeix dues noves expedicions de bus els dies feiners entre Gandesa i TortosaOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementarà a partir del proper dilluns 9 d'octubre el servei de bus que comunica Gandesa amb Tortosa. Hi haurà dues noves expedicions per sentit, de dilluns a divendres quan siguin lectius. La millora beneficiarà també Batea i el Pinell de Brai i altres municipis de les comarques del Baix Ebre i la Ribera d'Ebre. La intenció és millorar la compatibilitat d'horaris dels estudiants que es desplacen a la capital ebrenca a formar-se, tant als centres formatius com a la Universitat Rovira i Virgili. També es milloraran les connexions entre els municipis de la Terra Alta i Móra d'Ebre, on es troba el centre hospitalari de referència de la comarca.

Una de les noves expedicions entre els municipis de la Terra Alta i Móra d'Ebre es prestarà accedint a Tortosa a través de Móra d'Ebre perquè, encara que el temps de trajecte és més gran, permet complementar les connexions entre Móra d'Ebre i Tortosa que en la franja horària de la tarda estaven descobertes.

Les dues noves expedicions entre Gandesa i Tortosa també permetran, per extensió, millorar les connexions amb els enllaços des de Tortosa cap a altres destinacions com són Tarragona, Barcelona, Lleida, Vinaròs, Castelló, València, Amposta, Alcanar o Deltebre.

tracking