Diari Més

Diada 11 de Setembre

Les Terres de l'Ebre esgoten autobusos i una seixantena de vehicles enfilen el camí cap a Barcelona

Equipats amb samarretes i estelades, els ebrencs es mostren il·lusionats de participar en la darrera Diada abans del referèndum

Pla general d'ebrencs a punt de pujar als autobusos per anar a Barcelona a l'estació de Tortosa, aquest 11 de setembre de 2017

Diada, ANC, autobusos, manifestació, Òmnium, Terres de l'Ebre, TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Terres de l'Ebre han respost un any més a la crida feta per l'ANC i Òmnium per desplaçar-se fins a Barcelona i participar en la darrera Diada abans del referèndum. Els autobusos s'han esgotat i una seixantena de vehicles han començat a enfilar el camí, d'una mitjana de dues hores, cap a Barcelona. Des de Tortosa, han sortit tretze autobusos totalment plens. Divendres passat davant l'allau d'inscripcions de darrera hora van demanar dos vehicles més però l'empresa de transports Hife ja els havia esgotat. Puntuals, a un quart d'onze del matí, han sortit els primers vehicles des de l'estació d'autobusos de Tortosa plens d'estelades, samarretes reivindicatives de la manifestació d'aquest 2017, i convençuts que l'1 d'octubre es votarà.

Conscienciats que aquesta Diada no poden fallar, milers d'ebrencs han respost a la crida de l'ANC i Òmnium per participar, un any més, en la manifestació de l'Onze de Setembre. La majoria responen a la cita cada any i, aquest cop, ho fan amb "més il·lusió i ganes " que mai com ha explicat Rafel Rovira. "És la darrera Diada abans del referèndum i la gent té moltes ganes", ha assegurat.

En la mateixa línia, el coordinador de l'ANC a Tortosa, Joaquim Vallès, ha explicat que en els darrers dies es van dispara les inscripcions i la venda de samarretes i que han esgotat els autobusos. "Divendres n'haguéssim omplert dos més però ja no tenien més vehicles", ha explicat. Vallès ha assegurat que les Terres de l'Ebre tornen a respondre "i no fallarem en un moment tan important per a la història del nostre país".

Els autobusos han sortit de l'estació de Tortosa a un quart d'onze del matí. Des de la capital del Baix Ebre n'han marxat tretze que s'afegiran a la seixantena de vehicles que han sortit de la resta de ciutats de les Terres de l'Ebre.

alt

Diada, manifestació, Terres de l'Ebre, ANC, autobusos, Tortosa, Òmnium

Ebrencs pujant als autobusos per anar a Barcelona aquest 11 de setembre de 2017, des de l'estació de Tortosa

Diada, manifestació, Òmnium, ANC, Terres de l'Ebre, autobusos, TortosaACN

Pla curt de gent fent cua per pujar als autobusos a l'estació de Tortosa, aquest 11 de setembre de 2017

ANC, Òmnium, Tortosa, autobusos, Terres de l'Ebre, Diada, manifestacióACN

Pla obert d'autobusos marxant de l'estació de Tortosa, aquest 11 de setembre de 2017

ANC, Diada, Tortosa, Òmnium, manifestació, autobusos, Terres de l'EbreACN

tracking