Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

Youssef Aalla va morir a Alcanar, i feia més d'un mes que estava a Tarragona

Youssef els va dir a la família que estava treballant a la demarcació de Tarragona

La fotografia de Youssef Aalla difosa per Mossos d'Esquadra.

Youssef Aalla va morir a Alcanar, i feia més d'un mes estava a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Es confirma que Youssef Aalla, de 20 anys, és un dels terroristes que va morir en l'explosió de la casa d'Alcanar, on fabricaven els explosius. Així ho han determinat les proves d'ADN practicades a les restes mortals trobades a la casa d'Alcanar després de l'exposió, on també va morir l'imam de Ripoll,Abdelbaki Es Satty. Aalla feia més d'un mes que era a Tarragona, segons li va dir a la família, treballant.

Brahim Aalla, el pare de dos dels terroristes de Ripoll, Said i Youseff Aalla, i de Mohammad, que va ser detingut i posat en llibertat després de passar davant del jutge de l'Audiència Nacional, ha explicat aquest dimecres als periodistes que només parlaven per telèfon amb el seu fill Youssef i que feia més d'un mes que no el veien perquè, segons els deia, estava treballant a Tarragona.

Sobre Said, de 19 anys i un dels abatuts per la policia a Cambrils, ha explicat que el dia dels atemptats «va dinar a casa i ells el van venir a buscar cap a les 15.30 hores, ell estava dormint i mirant la tele», i després ja no van tornar a veure'l. El pare, molt seriós, ha explicat que quan va saber que els seus dos fills estaven implicats en l'atemptat es va posar «molt malament». «Nosaltres, tots els pares d'aquests xavals no estem bé perquè no volem això», ha dit.

Brahim ha explicat que el seu fill Youssef anava a la mesquita, però que no ho feien ni Said ni Mohammad, que no coneixia l'imam que va planejar els atemptats, però que «quan marxaven a l'escola o la mesquita semblava que tot estava bé, però no».

S'ha mostrat molt content que aquesta nit l'Audiència Nacional hagi alliberat el seu fill Mohammad, ha insistit que era «innocent» i ha recordat que han mort dos dels seus fills, Youssef, de 20 anys, i Said, de 19 i que estan molt afectats.

tracking