Diari Més

Un cupó de l'ONCE celebra els 400 anys de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. de la Cinta

El sorteig serà el dilluns 4 de setembre

Es posaran a la venda 5,5 milions de cupons.

Un cupó de l'ONCE celebra els 400 anys de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. de la CintaOnce

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta de Tortosa protagonitza, per celebrar els 400 anys de l’entitat, el cupó de l'Once del dilluns 4 de setembre. Cinc milions i mig de cupons portaran la imatge de la Mare, el logo de l’Any Jubilar 2017 i la llegenda 'Año Jubilar 2017 Ntra. Sra. de la Cinta, Tortosa'.

El Cupó de l'Once ha estat presentat aquest dimecres en un acte celebrat a la Porta de l’Any Jubilar al Claustre de la Catedral de Tortosa, Portal de Palau, 5. L’acte ha comptat amb la presència de Ferran Bel, alcalde de Tortosa; Francesc Viñes, Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta; Mn. Josep M. Membrado, Prior de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta; Xavier Grau, delegat territorial de l'Once a Catalunya, que ha signat al Llibre d'Honor de la Reial Arxiconfraria, i Sara Gimeno, directora de la direcció de l'Once a Tarragona, entre d’altres.

El Cupó Diari de l'Once ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

tracking