Diari Més

Deltebre

Ofegat un home en voler salvar un amic que havia caigut al riu Ebre

L’Ajuntament de Deltebre ha anul·lat la Festa Major per la mort del jove, de 29 anys

Deltebre està connectat amb els dos marges del riu mitjançant un pont.

Un home mor ofegat en caure al riu EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 29 anys va morir ofegat la passada matinada al riu Ebre, a Deltebre, a la zona del pont Lo Passador, que uneix aquesta població i la de Sant Jaume d’Enveja. La víctima era veí de Deltebre i estava amb amics i familiars quan va caure a l’aigua. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís pocs minuts després de les dues de la matinada i es van activar quatre dotacions terrestres i el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic amb una embarcació, i al cap d’una hora de rebre l’avís, van localitzar el cos sota l’aigua.

Fins al lloc de l’accident es van desplaçar també tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i una Unitat d’invenció psicosocial de l’ERIE de Creu Roja Tarragona, a més d’una barca particular, que també va participar en la recerca. Arran de l’incident, l’Ajuntament de Deltebre ha anul·lat els actes de la Festa Major.

Els fets van passar en plena Festa Major de Deltebre i els Mossos van rebre l’avís que un jove, que formava part d’un grup que es trobava a prop del riu i que no sabia nedar, havia caigut a l’aigua. Un altre jove i la xicota d’aquest segon es van llençar a l’aigua per treure’l. El primer jove va poder sortir de l’aigua amb l’ajuda de la noia.

Quan van sortir del riu, van adonar-se que havien perdut de vista al segon noi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, es va desplaçar al lloc dels fets, des d’on hi havia «la mínima esperança que el poguéssim trobar en vida».

tracking