Diari Més

Societat

Aurora Marqués Grau, de Móra la Nova, escollida l'àvia de la Ribera d'Ebre aquest 2017

La gent gran de la comarca es va convertir en protagonistes de la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017

Fotografia de família de la Festa, que va tenir lloc divendres passat a Garcia.

Aurora Marqués Grau, de Móra la Nova, escollida l'àvia de la Ribera d'Ebre aquest 2017Consell Comarcal Ribera d'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els avis i àvies de la Ribera d'Ebre es van convertir, la nit del passat divendres 4 d'agost, en absoluts protagonistes amb la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017. La comarca va celebrar, a Garcia, aquest homenatge a la gent gran reunint els representants de 13 municipis,acompanyats de familiars, membres de les juntes d’associacions de jubilats, amics, alcaldes, regidors i consellers comarcals.

Aquest any els protagonistes van ser Maria Alentorn Serra (Ascó), Josep Oriol Ripoll (Benissanet), Josep Borràs Escoda (Darmós), Aurora Treig Joliva (Flix), Bienvenida Ars Pino (Ginestar), Matilde Franch Estadella (La Palma d’Ebre), Daniel Masip Jornet (La Torre de l’Espanyol), Àngels Serra Vinaixa (Móra d’Ebre), Teresina Comes Castellví (Riba-roja d’Ebre), Jordi Cedó Gil (Tivissa), Dolors Miró Vila (Vinebre) i Josep Escoda Lluís (Garcia), a més de l’àvia de Móra la Nova, Aurora Marqués Grau, escollida entre totes les associacions de jubilats representades de la comarca com a Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017.

Tots ells van rebre una placa commemorativa de mans dels seus alcaldes o regidors i un ram de flors que entregaven la presidenta del Consell, la consellera de Benestar Social, Margarita Daura, i l’alcaldessa de Garcia, Blanca López.

L’objectiu de la trobada, a més d’escollir l’àvia o avi comarcal, és fomentar l’associacionisme a la comarca,posant en contacte les diferents associacions d’avis i jubilats de la Ribera d'Ebre.

L'àvia Ribera d'Ebre 2017, Aurora Marqués Grau, amb el ram de flors i la placa commemorativa.

Aurora Marqués Grau, de Móra la Nova, escollida l'àvia de la Ribera d'Ebre aquest 2017Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

tracking