Diari Més

Successos

El fum d'un incendi a l'Ampolla obliga a tallar l'N-340

El foc, iniciat poc abans de dos quarts de sis de la tarda, ha cremat 1,8 ha de terrenys erms i de vegetació agrícola

Un testimoni ha captat aquesta fotografia, que mostra els Bombers treballant al lloc dels fets.

El fum d'un incendi als marges de l'AP-7 a l'Ampolla obliga a tallar la N-340Toni Biarnés/Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi s'ha declarat la tarda d'aquest dilluns, 24 de juliol, als marges de l'AP-7 al seu pas per l'Ampolla, al Baix Ebre. El foc, iniciat poc abans de dos quarts de sis de la tarda, ha cremat, segons informa el cos de Bombers de la Generalitat, 1,8 hectàrees de terrenys erms i de vegetació agrícola.

L'intens fum provocat pel foc no ha afectat l'autopista, però sí que ha arribat fins a la carretera N-340. A causa de l'afectació del fum, que ha provocat falta de visibilitat, la carretera ha hagut de ser tallada en ambdós sentits. La circulació s'ha interromput a les 17.53 hores, i prop d'una hora després, les retencions eren d'uns 4 quilòmetres de llargada, aproximadament. S'ha establert un pas alternatiu.

Pel que fa al foc, fins a cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets per tal d'apagar les flames. No s'ha requerit la presència de mitjans aeris, segons informa el cos de Bombers. L'incendi s'ha donat per controlat al voltant de dos quarts de vuit de la tarda.

tracking