Diari Més

Successos

Ferit greu en caure a un pou quan s'esfondrava el terra a Corbera d'Ebre

L'home ha estat traslladat en helicòpter a la Vall d'Hebron de Barcelona

Imatge del municipi de Corbera d'Ebre

Treballadors d'una sucursal bancària, amenaçats amb una destral a Corbera d'EbreTerraaltarural.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 71 anys ha resultat ferit greu, aquest dimecres, en caure a l'interior d'un pou a Corbera d'Ebre. Segons informen els serveis d'emergències que s'han desplaçat fins el lloc dels fets, el terra d'on estava ubicat el pou, al carrer Major del municipi, s'ha començat a esfondrar, motiu pel qual l'home hauria caigut al seu interior, amb una alçada aproximada d'uns tres metres.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 11 del matí. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins al lloc dels fets un helicòter medicalitzat amb una metgessa i una ambulància convencional. La metgessa ha baixat al pou per valorar l'estat del ferit. En comprovar que estava greu, ha recomanat la seva extracció i el posterior desplaçament aeri fins a la Vall d'Hebron, a Barcelona. Un segon helicòpter amb elGrup Actuacions Especials(GRAE) dels Bombers de la Generalitat ha facilitat l'extracció del ferit.

La cisterna estava buida, i la paret superior s'ha esquerdat. A més, el terra del voltant estava inestable, de manera que els equips d'emergències han hagut d'actuar amb precaució.

tracking