Diari Més

Un centenar de músics participen en la X Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya a Jesús

L'esdeveniment, que es va celebrar el passat 11 de juny, va comptar amb músics d'arreu del territori català

Músics vinguts d'arreu de Catalunya van interpretar junts un concert.

Un centenar de músics participen en la X Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya a JesúsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jesús va acollir el passat diumenge 11 de juny la 10a Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que enguany ha comptat amb la participació rècord de 108 músics. La jornada va començar al matí amb assajos, parades amb instruments i complements i una exposició dels deu anys de la trobada.
Mentre, més de quaranta acompanyants dels músics van gaudir de les visites al taller del ceramista Joan Panisello i al convent de les Teresianes.

Al migdia es va dur a terme un dinar de germanor que va precedir diversos tallers i el concert. A les 18h es va celebrar l’acte final amb un concert previ de la Banda de Música Manel Martines i Solà, el qual va donar pas al concert de cloenda de la Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que va comptar amb un repertori variat.

En la trobada hi van participar músics d’arreu de Catalunya: Abrera, Alcanar, Altafulla, Amposta, Barcelona, Benicarló, Callús, Capdepera, Cardona, Cubelles, El Bruc, El Masnou, Esparreguera, Felanitx, Godall, L’Hospitalet de l’Infant, Jesús, La Galera, La Sénia, L’Aldea, L’Ametlla de Mar, Manresa, Masdenverge, Molins de Rei, Mont- roig del Camp, Perafort, Reus, Rossell, Sabadell, Sant Carles de la Ràpita, Sant Cugat del Vallès, Santa Bàrbara, Tarragona, Tivenys, Torrent, Tortosa, Ulldecona, Valls, Vandellòs i Vinaròs. També hi van participar músics de Calatayud, Saragossa i Aarhus (Dinamarca).

tracking