Diari Més

Deltebre

Els recrimina que fessin el cavallet amb la bici i acaba amb dues dents menys

Els fets seran jutjats aquest dijous, on el jove acusat de l'agressió s’enfronta a quatre anys de presó per un delicte de lesions

Els fets van tenir lloc al carrer d'Antoni Gaudí de Deltebre el 18 de juliol del 2014.

Les recrimina que hicieran el caballito con la bici y acaba con dos dientes menosGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Tarragona jutjarà aquest dijous un jove que s’enfronta a quatre anys de presó per haver colpejat un home a Deltebre, al Baix Ebre, durant una discussió de trànsit. Els fets es remunten al 18 de juliol del 2014, quan l’acusat circulava en bicicleta, amb dos altres joves, pel carrer d’Antoni Gaudí. Cap a dos quarts de quatre de la tarda, els nois es van creuar en sentit contrari amb la víctima, que conduïa el seu cotxe «correctament», segons la fiscalia. L’home els va recriminar que circulessin fent el cavallet amb les bicicletes -aixecant la roda davantera- i seguidament van començar a discutir. En un determinat moment, l’acusat va propinar un cop de puny a la cara al conductor, el qual va requerir de punts de sutura al llavi i va acabar perdent dos incisius superiors.

Per aquests fets, la fiscalia sol·licita una pena de quatre anys de presó per a l’acusat per un presumpte delicte de lesions. A més, reclama que indemnitzi la víctima amb més de 5.000 euros per les lesions, les seqüeles i el cost del tractament dental.

tracking