Diari Més

Successos

Un ferit crític i un de greu en un xoc frontal entre un turisme i un camió a Sant Carles de la Ràpita

Els afectats són dos homes de 34 i 60 anys, els quals van ser traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Els Bombers van haver d'excarcera el conductor del camió i un ocupants del turisme.

Un ferit crític i un de greu en un xoc frontal entre un turisme i un camió a Sant Carles de la RàpitaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió frontal entre un cotxe i un turisme a Sant Carles de la Ràpita ha provocat un ferit crític i un de greu. L'accident es va produir ahir dijous a les 23.50h de la nit al punt quilomètric 1073,6, on els dos vehicles van col·lidir frontalment. En el sinistre també s'hi ha vist implicat un tercer turisme.

Els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar els conductors tan del turisme com del camió, ja que ambdós havien quedat atrapats en els seus respectius vehicles. Es tracta d'un home de 34 anys, que ha resultat ferit crític, i un de 60, que ha resultat ferit greu. Els Bombers van haver de necessitar una autoescala per excarcerar el conductor del camió, ja que la cabina havia quedat a uns 3 o 4 metres d'alçada d'un marge. Els dos afectats van ser evacuats al'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Fins als llocs dels fets s'hi van traslladar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del SEM, i set dotacions de Bombers. La calçada va quedar tallada en ambdós sentits a Sant Carles de la Ràpita fins les 3.30h de la matinada. Durant aquesta estona la circulació es va desviar per l'antiga N-340.

tracking