Diari Més

Recerca

Ariadna Julian guanya el premi de recerca de BAT del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre

Amb un treball dedicat a l'impacte mediambiental de la fàbrica de Flix

Imatge de la guanyadors, al centre, amb els finalistes al seu costat.

Ariadna Julian guanya el premi de recerca de BAT del Centre d'Estudis de la Ribera d'EbreConsell Comarcal de la Ribera d'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ariadna Julian Martos, alumna de segon curs de Batxillerat Científic de l’institut de Flix, ha estat la guanyadora del premi delVIII Concurs de Treballs de Recerca de BAT sobre la Ribera d’Ebreque organitza el Centre d’Estudis (CERE). Ho ha fet amb el treball,‘L’herència mediambiental de Flix’.

Julian, aspirant a estudiar Ciències Ambientals l’any vinent a la universitat, ha fet en el seu treball un repàs a la història de la fàbrica de Flix i el seu impacte socioeconòmic en el territori.

Durant l'acte del lliurament dels premis, celebrat a la sala de plens del Consell, a més del treball guanyador es va exposar la tasca feta per dos altres alumnes de l’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre, també finalistes del premi: 'La gent de la riuada', de Joan Ventura, i 'L’estudi del poema l’aiguat', de Roc Aragonès.

Tant la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, com l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, van coincidir en felicitar els joves i van destacar el mèrit que suposa arribar a ser finalistes d’aquest premi.

tracking