Diari Més

Castor

La Plataforma del Sénia exigeix al govern espanyol que segelli immediatament els pous del Castor

El moviment social sospita que el govern espanyol dona allargues al desmantellament per compensar Enagás o per tornar a injectar gas en un futur

Pla general dels portaveus de la Plataforma del Sénia exposant la seva valoració sobre els informes del MIT i Harvard amb un cartell del Judici Popular contra el Castor del pròxim 17 de juny en primer pla.

La Plataforma del Sénia exigeix al govern espanyol que segelli immediatament els pous del CastorACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia ha exigit al govern espanyol que refermi la seva voluntat de tancar el projecte Castor segellant definitivament els pous. Denuncien que la indefinició mostrada sobre el desmantellament de les instal·lacions pel ministre d'Energia, Álvaro Nadal, podria respondre a la voluntat de continuar compensant Enagás amb el manteniment del projecte o, fins i tot, deixar la porta oberta a injectar gas en el futur en unes altres condicions. El moviment social ha lamentat que els informes de MIT i Harvard exonerin la concessionària i el govern espanyol per la suposada impossibilitat de preveure la crisi sísmica causada per les injeccions. Reclamen que es depurin responsabilitats -tècniques, polítiques i econòmiques-, es desmantellin les instal·lacions i es compensi els afectats.

tracking