Diari Més

La DO Terra Alta promociona els seus vins entre centenars de professionals a Barcelona

La jornada professional dona el tret de sortida a la campanya pel concurs internacional de les Garnatxes del Món que acollirà la comarca l'any que ve

Pla general de la jornada professional dels vins de la DO Terra Alta que va congregar més de 400 professionals del sector. Imatge del 10 d'abril de 2017 (horitzontal)

Economia, Agroalimentació, Àmbit metropolità, Catalunya, Terres de l'EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 400 professionals van assistir, aquest dilluns a Barcelona, a un 'showroom' de vins de la Terra Alta. A la jornada professional hi van participar agents del món del vi, restaurants, distribuïdors i premsa especialitzada. Van poder tastar prop de 100 referències dels 28 cellers de la Denominació d'Origen (DO) Terra Alta, que també hi van ser presents. La DO vol posar en valor els seus vins, sobretot els elaborats amb garnatxa blanca, la varietat emblema de la Terra Alta. Els resultats del treball amb aquesta varietat ja ha recollit nombrosos reconeixements en concursos i guies d'àmbit nacional -Premis Vinari, la Guía Peñín i La Guia de Vins de Catalunya- i d'àmbit internacional, com ara el concurs Garnatxes del Món. En la darrera edició d'aquest certamen internacional, que es va celebrar el passat mes de febrer a Itàlia, els vins terraltins van arrasar amb 17 premis i la DO serà la propera amfitriona del concurs l'any que ve.

El 'showroom' es va fer a la Universitat Pompeu Fabra, al Campus Ciutadella, sota el lema #fansDOTerraAlta, nom de la campanya de comunicació de la DO terraltina ha endegat per anar sumant adeptes a la garnatxa blanca.

tracking