Diari Més

Les Terres de l'Ebre

Les Terres de l'Ebre porta la seva proposta turística al mercat francès

Una exposició fotogràfica del paisatge ebrenc es podrà visitar al cèntric espai públic de 'Les Halles'

El Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre i l'Agència Catalana de Turisme van reunir a la capital francesa 150 professionals.

Les Terres de l'Ebre porta una proposta turística al mercat francèsDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona va presentar aquest dimarts l’oferta turística de les Terres de l’Ebre davant de 150 professionals francesos a París, en el decurs d’un acte a Les Halles. En aquest cèntric indret parisenc es podrà visitar, fins a finals d’abril, aquesta mostra que compta una exposició fotogràfica del litoral i interior de les Terres de l’Ebre, així com de la resta de Catalunya. Els ciutadans que la visitin podran rebre informació turística de la destinació al punt d’atenció que s’hi ha habilitat i que compta amb informadors de les Terres de l’Ebre.

L’acte, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre, va comptar amb la presència del fotògraf Yann Arthus Bertrand. El conegut artista francès és també ambaixador de les Nacions Unides per la sostenibilitat i va centrar el seu discurs en la importància d’unir esforços pel desenvolupament sostenible. Precisament, la presentació de la destinació turística Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera va posar de relleu la seva inclusió al llistat top 100 de destinacions sostenibles del mon i les múltiples experiències lligades a la natura que la destinació ofereix als seus visitants.

Durant l’acte es va convidar els mitjans de comunicació presents, entre els quals Canal+ i Le Monde, a visitar les Terres de l’Ebre properament en dos viatges de premsa organitzats, per una banda, per promoure l’activitat a la natura relacionada amb el senderisme i, per una un altra, per a la promoció del turisme familiar des de la vessant gastronòmica i cultural.

El mercat francès és el primer mercat internacional a Catalunya i a les Terres de l’Ebre, on representa un 18 % dels visitants.

tracking