Diari Més

Deltebre

Deltebre presenta demanda judicial contra l'adjudicació dels ajuts LEADER

L'alcalde assegura que desconeix els motius pels quals s'ha denegat el projecte de remodelació de la Cambra Agrària de Jesús i Maria

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Deltebre.

L'Ajuntament de Deltebre retira al COPATE la recollida d'escombraries i convoca un concursInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre) ha decidit emprendre batalla judicial contra la resolució del departament d'Agricultura per l'adjudicació dels ajuts LEADER. Segons ha anunciat l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, l'Ajuntament va interposar la setmana passada un recurs contenciós administratiu per la denegació de l'ajut sol·licitat per remodelar la Cambra Agrària de Jesús i Maria. Segons Soler, l'Ajuntament ha decidit emprendre aquest camí després que no s'hagi contestat el recurs d'alçada presentat contra la resolució davant el que consideren «una manca d'argumentació» per part del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO). L'alcalde ha explicat que han esperat tres mesos per rebre una resposta oficial i que davant del silenci han optat per recórrer a la via judicial.

«Aquest projecte complia en gran part amb els requeriments sol·licitats per acollir-se als ajuts. A partir d'ara, seran els jutges qui definiran si la denegació d'aquesta subvenció és correcta», ha assegurat l'alcalde.

Les subvencions dels LEADER es van donar a conèixer a finals de l'any passat. El 9 de desembre, l'Ajuntament de Deltebre va presentar un recurs d'alçada contra la resolució del Departament d'Agricultura. Davant de l'absència de resposta, el consistori ha optat per recórrer a la via judicial. Soler ha assegurat que la demanda «no té res a veure amb la quantitat econòmica», sinó que es presenta «per defensar la dignitat dels ciutadans de Deltebre ja que tots hem de disposar de les mateixes oportunitats».

tracking