Diari Més

Successos

Detingut per conduir a 229 km/h per l'AP-7 en un tram limitat a 120

Els fets van tenir lloc quan l'infractor, de 35 anys i nacionalitat italiana, circulava per l'Aldea

Els agents van detectar el cotxe a les 10 de la nit del passat diumenge.

Detingut per conduir a 229 km/h per l'AP-7 en un tram limitat a 120Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat diumenge, 5 de març, un home de 35 anys, de nacionalitat italiana i sense residència a l’estat espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un turisme a una velocitat penalment punible.

Els fets van succeir diumenge mateix, sobre les 22 hores, durant un control de velocitat que s’havia muntat al punt quilomètric 323 de l’autopista AP-7, en sentit nord, dins del terme municipal de l’Aldea, al Baix Ebre. En el transcurs del control els agents van detectar un turisme que circulava a 229 Km, en un tram on la velocitat màxima permesa és 120 Km/h.

Inicialment no es va aconseguir aturar al vehicle infractor però, una estona després, se’l va localitzar estacionat a l’Àrea de Servei de l’Hospitalet de l’Infant, al Baix Camp, situada al punt quilomètric 283 de la mateixa autopista. Donat que la denúncia penal per excés de velocitat s’estableix a partir dels 215 Km/h i que el conductor no disposava de residència a l’Estat, aquest va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària.

Aquest tipus de delicte pot ser castigat amb les penes de presó de 3 a 6 mesos, amb multa de 6 a 12 mesos o treballs en benefici de la comunitat, i amb la privació de conduir vehicles a motor en territori nacional per un any i fins a quatre anys. El detingut passarà en les properes hores a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

tracking